Posts

Amazon April Quiz – Answer and Win 6 Months Free Shopping

Image
Hello Letsrechargers, Amazon April Quiz – Answer and Win 6 Months Free Shopping. Answers Are Given Below.



Download & Install the Amazon’s official App on your Android/IOS.Sign in to your account.Open the banner/logo and click on Start the quiz.

Amazon April Quiz Answers:
1. In Italy, France, Belgium & Canada, April 1 is called ‘April fish’ & includes trying to attach a paper fish to the victim’s back without being noticed.
Ans – True

2. 14th April is celebrated as the birth anniversary of Independent India’s first law minister. What was his name?
Ans – B.r ambedkar

3. April 17th is also celebrated as the day to stop procrastinating, dust off resolutions and making another start at them. What is the day called?
Ans – Blah Blah Day

4. The April Lyrids last from April 16 to April 26 each year. What are they?
Ans – A meteor shower

5. Which of these is a western zodiac sign associated with April?
Ans – Aries

Get 50 Euro for completing small survey

Image
Hello Letsrechargers,

Are you over the age of 18 and interested in taking part in an online psychology study?
The study requires you to view pictures or short video clips and then make decisions about those pictures or videos.
Participation takes approximately 6 minutes.
To thank you for your time, you can choose to enter a prize draw to win one of ten £50 Amazon vouchers (or equivalent in local currency).
To take part, please click on the link below:

https://ulsm.qualtrics.com/jfe/form/SV_0rLENtcQda9cxoh

Note that the study needs to be completed on a laptop or computer (it is not compatible with tablets / phones / safari browser).



NOTE: You have to enter your email ID with my worker code A1CUB06G8MVQ45
EXAMPLE: A1CUB06G8MVQ45_youremailaddress
A1CUB06G8MVQ45_****@gmail.com

Amazon Assistant Offer – Shop & Get Rs.100 Cashback In Pay Balance

Image
Hello Letsrechargers, Amazon India Has Launched Browser Extension That is Called “Amazon Assistant” They are Giving Away Free Rs.100 Cashback in Amazon Pay Balance On Purchase Of Over Rs.599 With it. The Amazon Pay Balance will be added to the on the ‘Gift and Credits’ component of the Purchaser’s Amazon Pay Balance on or before 26th April, 2018.




Amazon Assistant Offer – How To Get Rs.100 Cashback:

1. First Of All Just Download The Amazon Assistant Extension

Google Chrome


2. Now Just Download it In Your Browser & Install it

3. Open It & keep it Active,  You can See All The Features i have Mentioned Above

4. Now Purchase Any Product From Amazon With Price Above Rs.599

5. You Will Get Cashback Of Rs.100 in Your Amazon Pay Balance Wallet Within Few Days

6. This Amazon Assistant Offer is Valid till 30th April, 2018.

This Offer is only valid from 20th March, 2018 to 30th April, 2018, both days inclusive (“Offer Period”), unless revoked or extended by Amazon in its sole discretion without an…

Amazon Cricket Quiz-Answer & Win Rs.20,000

Image
Amazon Cricket Quiz-Answer & Win Rs.20,000
Hello Letsrechargers,In This Amazon Quiz Of Cricket , All You have to do is Give Right Answers to All 7 Questions & If You are Lucky Then You Can Win Free Rs.20k Amazon Pay Balance.


Download & Install the Amazon’s official App on your android/iOS.Sign in to your account.Open the banner/logo and click on Start the quiz.

ANSWERS:
1.The Indian cricket team played its first T20 International match in 2006. Who was the India team captain?
Answer: Virender Sehwag

2.In the context of cricket, what does LBW stand for?
Answer: Leg before wicket

3.In a T-20 match, a batsman is not allowed to bat after scoring a double century
Answer: False

4.In the context of a T20 match, what is a ‘Super Over’?
Answer: A Tie-breaking method used in limited overs cricket matches

5.In a T20 match, what is the maximum number of overs each team bats for?
Answer: 20

6.Which of these countries does NOT host Twenty20 domestic competitions?
Answer: Narnia

7.What would Alexa reply…

Amazon Myth Buster Quiz – Answer & Win Rs.4000

Image
Amazon Myth Buster Quiz – Answer & Win Rs.4000

Hello Letsrechargers, In This Amazon Quiz Of Myth Buster, All You have to do is Give Right Answers to All 5 Questions & If You are Lucky Enough Then You Can Win Free Rs.4000.




Just Download The Amazon App On Your Mobile From Play Store Or App Store.Now Just Open The App & Create/Sign in Into Amazon Account.Now Just Go To Home Page Of The App & You will be Able To See The Banner Of "Amazon Myth Buster Quiz".Now Just Open the App Banner & You Are About to Start The Quiz With “Start” Button .

1.You can use your ATM card to make online payments on Amazon.in Answer – True
2.What will the Amazon delivery agent do if you pay online in advance but are not at home to receive your package? Answer – Return later to delivery your package
3.Which of the following can you NOT do if you pay online but decide to return your return-eligible order after delivery? Answer –  Telepathically order is a replacement
4.When you make a purch…

PayTM UPI Loot-Get Free Rs.30 Recharge/Gold Everyday till 30 April

Image
Hello Letsrechargers Get Rs.30 cashback when you make a payment on Paytm through your Paytm UPI address i.e. upi address created on Paytm (eg: xyz@paytm)  , Minimum transaction size is Rs.30 is Offer is Applicable For Once Per Day till 30th April 2018.



How To Get Free Rs.30 Recharge Everyday till 30 April:

1, First Of All Just Download The PayTM App

2. Sign in into Your PayTM Account

Note:Empty Your PayTM Wallet Balance , Or Transfer it In Another Account Otherwise Recharge Amount Will Automatically Cut From Wallet Balance.

3. Now Initiate The Recharge Of Rs.30 On Any Number


4. On Payment Page Select “BHIM UPI”  As Payment Option & Enter Your @PayTM VPA Address & Complete The Payment Through it.

NOTE:You Should Must Do Payment With PayTM UPI Address 

5. You Will Receive This Cashback in 2-3 Days 


6. Repeat The Steps Again Everyday Till 30th April To Get Free Rs.30 Recharge & Cashback Everyday

Today Amazon App Cricket Quiz Answers: Play & Win 20k Pay Balance

Image
Hello Letsrechargers, we’re back with Amazon’s Quiz Time Answers (07-04-2018).



Download & Install the Amazon’s official App on your android/iOS.Sign in to your account.Open the banner/logo and click on Start the quiz.
Answers:
1. In a full, uninterrupted T20 match, each bowler may bowl a max. of __ overs per innings? Answer – 4
2. In a Super Over, which team bats first? Answer – The team which batted second in the match
3. In cricket, what does the term Skipper refer to? Answer – The team Captain
4. In the context of cricket, what does T20 stand for? Answer – Twenty-20 cricket
5. In T20 international matches, which batsman holds the record for most runs off of one over? Answer – Yuvraj Singh
6. What would Alexa reply if you ask ‘Alexa, which cricket teams are playing today’ Answer – Tell you the names of the team playing that day
7. What can Alexa NOT tell you about a cricket match? Answer – Predict the outcome before match

Advertisement:We May Get Share When you Purchase From Our Site